1/2019 Kuukausikirje

Mainiointa tammikuuta ja tervetuloa vuosi 2019! 

Tuokoon tuleva vuosi Sinulle paljon mielihyvää ja nautintoa!

Catty’s kuukausikirjeen teemana on tammikuussa masturboiminen. Tämä kirje pitää sisällään tietoa masturboimisesta sekä kirjeen lopussa esittelemme tammikuun tuotteen.

Olisiko siis hetki aikaa lukea masturboimisesta eli itsetyydytyksestä? Tässä olisi pari sanaa aiheesta (koko artikkeli löytyy sivultamme). 

Oodi masturboimiselle

Masturboiminen on turvallinen ja helppo tapa saada nautintoa ja seksuaalista tyydytystä, siitä ei ole haittaa. Se on myös erinomainen tapa tutustua omaan kehoon ja sen erilaisiin reaktioihin. Masturboiminen parisuhteessa ei ole välttämättä seksin korviketta, joten sitä voi harrastaa aivan puhtaalla omalla tunnolla. Masturboimisesta voi tehdä itselleen oman juhla hetken ja antaa nautinnollista aikaa itselleen. Masturboiminen on viimekädessä sitä, että harrastat seksiä rakastamasi ihmisen kanssa. 

Sen lisäksi, että masturboiminen tuottaa mielihyvää itselle, voi myös kumppani syttyä siitä, kun näkee puolisonsa masturboivan ja lopulta laukeavan. Ja tämä puolison syttyminen voi ajattaa uudelle kierrokselle, mikäs siinä 😊

Verkkokauppa on pullollaan erilaisia välineitä, joilla voi tuottaa nautintoa itselle, löytyy niin naisille kuin miehille. Kokeilemalla ja itseään tutkimalla tuotteista varmasti löytyy jokaiselle jotakin. 

Tehdäänkö yhdessä tästä kuusta nautinnon kuukausi, panostetaan itseemme, meidän omiin haluihin ja fantasioihin? Unohdetaan iän ikuinen rentouttava jalkakylpy, kun halutaan ottaa omaa aikaa. Vaihdetaan poreilevan lämmin vesi kokonaisvaltaiseen seksuaaliseen nautintoon ja toivon mukaan useisiin orgasmeihin. Onhan sanomattakin selvää, että mitä enemmän nautintoa ja orgasmeja saa, sitä enemmän seksuaaliset halut heräävät.

Lue koko artikkeli Oodi masturboimiselle

Tammikuun suosikkituote on G-spot Rabbit

Rabbit on herkullinen, uuden teknologian hieromasauva, jossa ylellinen silikoni on yhdistetty voimakkaaseen moottoriin ja 7:ään ihanaan värinäohjelmaan. Satisfyer pro 2 G-spot Rabbit on kuiskauksenhiljainen ja mukana tulevalla USB-latausjohdolla lataat sen täyteen mistä tahansa USB-portista. Katso tuote tästä.

Tutustu Rabbitiin ja koko surisevaan Satisfyer tuoteperheeseen verkkokaupassa tilaa oma suosikkisi suoraan omalta tuote-esittelijältäsi.

Tuote-esittelyt ympäri Suomen

Onko sinulla tiedossa iltamat, joihin Catty’s Party tuote-esittely istuisi kuin nenä päähän, vai haluatko vain hyvän syyn kutsua ystävä porukan kasaan? Varaa kutsut nyt ja saat valita itsellesi tuotelahjan:  asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai soittamalla 0405673848.

Seuraa sosiaalisessa mediassa, näet tuotearvonta- ja artikkelipäivitykset:

Facebook: https://www.facebook.com/cattysparty

Instagram: cattysparty

Catty’s Partyjen lisätiedot ja varaukset: www.cattysparty.fi