2/2019 Kuukausikirje

Hekumallista helmikuuta!

Catty’sin helmikuun kuukausikirjeen teemana on naisen orgasmi, tuo mystisen ihana asia. Tämä kirje pitää sisällään tietoa orgasmista ja kirjeen lopussa esittelemme helmikuun tuotteen.

Tervetuloa orgasmin maailmaan! Tässä olisi pari sanaa aiheesta, koko artikkeli löytyy sivuiltamme. Sieltä löytyy enemmän asiaa orgasmista, matkasta siihen, itseluottamuksesta ja luvassa myös vinkkejä kumppanille ;)

Naisen orgasmi

Kaikilla naisilla on erilainen matka orgasmiin. Joidenkin matka kohteeseen on pitkä ja matkan varrella voi joutua kysymään apua löytääkseen perille. Jotkut taas ovat perillä ihan huomaamattaan ja hyvissä ajoin. Kaikki naiset ovat orgasminsa ansainneet, jotkut vaan joutuvat tekemään sen eteen enemmän töitä kuin toiset. Orgasmi rentouttaa ja saa helpottuneen hymyn huulille. Oksitosiinihormonit valtaavat kehon ja tuovat onnellisen olon.

Orgasmit ovat erilaisia, jokainen kokee orgasmin omalla tavallaan. Ei ole olemassa oikeanlaista orgasmia, vaan kaikki koetut orgasmit ovat aivan hyviä. Paitsi teeskennellyt orgasmit, niistä ei ole iloa kenellekään. Orgasmin voi saavuttaa yksin tai yhdessä. Siihen voi päästä sormien, kielen tai seksivälineiden avustuksella. Osa pääsee huipulle klitoriksen kiihottamisen avulla, osa saa orgasmin yhdynnässä tai jopa rintojen hyväilyllä.

Naisen orgasmi on mystisen mahtava asia. Jotkut saavat orgasmin helposti, jotkut löytävät sen ajan kuluessa ja joku ei koe sitä ollenkaan. Orgasmin saaminen ei ole pelkästään kiinni kumppanin taidoista, vaan paljon tapahtuu naisen aivoissa. Aivot pitää olla avoinna ja valmiina orgasmiin. Tutustu omaan kehoosi, katso peilin edessä itseäsi ja löydä naisellisen ihanat kohtasi. Ota aikaa oman kehon tutkimiseen ja kosketteluun, käytä hyväntuoksuista hierontaöljyä, kokeile mikä tuntuu hyvältä kehossasi.

Nainen, olet orgasmisi ansainnut!

Lue koko artikkeli tästä.

Helmikuun suosikkituote on Durex intense orgasmigeeli - Enemmän orgasmeja helpommalla

Durex Intense orgasmigeeli mahdollistaa ne koko vartaloasi ravistavat, uskomattoman voimakkaat orgasmit, jotka tuntuvat kestävän loputtomiin. Durex Intense orgasmigeeli vaikuttaa suoraan klitoriksen 8000:een hermopäätteeseen tuottamalla vuoroin lämpimän ja vuoroin viileän kihelmöivän tunteen. Durex Intense Orgasmic Gel orgasmigeeli lisää myös klitoriksesi verenkiertoa ja siten se on huomattavasti tuntoherkempi. 

Katso tuote tästä

Hanki nyt tämä ympäri maailmaa naiset villiksi tehnyt huippuluokan orgasmigeeli ja nauti enemmän!

Tutustu Durex intense orgasmigeeliin ja muihin kiihotusvoiteisiin verkkokaupassa ja tilaa oma suosikkisi suoraan omalta tuote-esittelijältäsi.

Tuote-esittelyt ympäri Suomen

Onko sinulla tiedossa iltamat, joihin Catty’s Party tuote-esittely istuisi kuin nenä päähän, vai haluatko vain hyvän syyn kutsua ystävä porukan kasaan? Varaa kutsut nyt ja saat valita itsellesi tuotelahjan. asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai soittamalla 0405673848.

Seuraa sosiaalisessa mediassa, näet tuotearvonta- ja artikkelipäivitykset:

Facebook: https://www.facebook.com/cattysparty
Instagram: cattysparty
Catty’s Partyjen lisätiedot ja varaukset: www.cattysparty.fi