3/2019 Kuukausikirje

Hehkeää maaliskuuta!

Catty’sin maaliskuun kuukausikirjeen teemana on Peppuseksi ja kuukauden artikkelin kirjoittaja on seksuaalineuvoja Mari Laurila. Artikkeli on mielenkiintoinen katsaus peppuseksin maailmaan ja miten sitä tulisi lähestyä, että siitä tulisi nautinnollinen kokemus molemmille. 

Tervetuloa siis peppuseksin maailmaan! 

Peppuseksi, uhka vai mahdollisuus

Peppuseksi on tiimityötä, ja sen tarkoituksena on tuottaa mielihyvää niin miehelle kuin naisellekin. Miehen ei tulisi vain puskea itseään sisään. Peppuseksi on syytä aloittaa aina hitaasti peräaukkoa rentouttaen. Kärsivällisyys kantaa tässä asiassa pidemmälle. Jos mies tekee peppuseksistä naiselle kivuliaan ja epämiellyttävän kokemuksen, he tuskin pääsevät enää uusinta kierrokselle.

Kun peppuun mennään peniksellä tai lelulla, se tehdään AINA hitaasti ja varovaisesti ja kumppaniaan on kuunneltava tarkoin. Jos kumppani kertoo kivusta, on pysähdyttävä tai vetäydyttävä takaisin. Sanotaan, että liukkaria tulisi käyttää runsaasti anaaliseksissä. Kuinka paljon on sitten ”paljon liukuvoidetta”? Liukuvoidetta hierotaan ympäri penistä. Liukuvoidetta laitetaan myös sormia käyttämällä peräaukon suulle ja sisään. Liukuvoiteen kanssa tuskin voi liioitella. Sylki ei ole anaaliseksissä ikinä riittävä liukaste.

Anaaliseksissä asennoillakin on merkitystä. Kun ensimmäisiä kertoja anaaliseksiä kokeilee, ei kannata lähteä yrittämään mitään pornofilmillä kuvattua peppuseksiä. Takaapäin-asento voi olla aloittelijoille ehkä turhan raju, sillä silloin naisella ei ole mitään kontrollia. Sen sijaan kyljellä makuu lusikka-asennossa voi olla miellyttävämpi. Silloin mies ei pääse työntymään niin syvälle. Lusikka-asennossa naisen on myös huomattavasti helpompi rentoutua. Vaihtoehtona on myös maata selällään. Silloin kannattaa pitää selkää notkolla, jolloin peppuseksi onnistuu anatomisesti – peräsuoli on nimittäin loivasti S-kirjaimen muotoinen. Ylöspäin kyyryssä oleva selkä vaikeuttaa sisään työntymistä ja saattaa aiheuttaa kipua. Kun kokemusta peppuseksistä tulee lisää ja homma alkaa tuntua tutulta ja turvalliselta, voi kokeilla takaapäin-asentoa. Takaapäin on helpoin tie saavuttaa peppuseksissä orgasmi.

Lue koko artikkeli tästä.

Maaliskuun suosikkituotteina ovat Rump Rimmerin pepputapit

Platinaluokan 100% silikonista valmistettu silkinsileä ja ylellinen anustappi. Sen kimmoisuus ja miellyttävyys on täysin omassa luokassaan. 
Täysin hajuton, myrkytön ja korkealuokkainen silikonimateriaali on erittäin hygieenistä ja kestävää. Se pitää lämpönsä todella pitkään, joka lisää käyttömukavuutta entisestään.

Katso tuote tästä. Kokeile turvallista silikonimateriaalia ja nauti enemmän!

Tutustu muihin anaalituotteisiin ja liukasteisiin verkkokaupassamme.

Tuote-esittelyt ympäri Suomen

Onko sinulla tiedossa iltamat, joihin Catty’s Party tuote-esittely istuisi kuin nenä päähän, vai haluatko vain hyvän syyn kutsua ystävä porukan kasaan? Varaa kutsut nyt ja saat valita itsellesi tuotelahjan asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai soittamalla 0405673848.

Seuraa sosiaalisessa mediassa, ja näet tuotearvonta- sekä artikkelipäivitykset:

Facebook: https://www.facebook.com/cattysparty
Instagram: cattysparty
Catty’s Partyjen lisätiedot ja varaukset: www.cattysparty.fi