4/2019 Kuukausikirje

Valoisaa huhtikuuta!

Catty’sin huhtikuun kuukausikirjeen teemana on rakkauslihakset eli lantionpohjan lihakset, kuukauden artikkelin kirjoittaja on seksuaalineuvoja Tanja Lähteenmäki. Artikkelissa on hyviä vinkkejä rakkauslihasten treenaamiseen sekä naisille että miehille.

Rakkauslihakset

Lantionpohjan lihaksilla on monta tärkeää tehtävää. Ne tukevat virtsaputkea, emätintä ja peräsuolta, hyvässä kunnossa olevat lihakset ehkäisevät virtsan- ja ulosteenkarkailua. Lihakset ylläpitävät hyvää ryhtiä, ne huolehtivat kehon asennon hallinnasta yhdessä muiden vartalolihasten kanssa. Lantionpohjan lihaksilla on suuri merkitys myös seksuaalitoiminnoissa ja -nautinnossa, tämän takia niitä kutsutaan rakkauslihaksiksi. Vahvat lihakset lisäävät veren virtaamista lantion alueelle ja emättimen tuntoherkkyys lisääntyy. Parempi tunto tuo enemmän nautintoa seksielämään ja orgasmin saaminen voi olla helpompaa. Miehillä hyvässä kunnossa olevat lihakset vaikuttavat erektioon ja kestävyyteen.

Jos lantionpohjan lihaksia ei käytä, ne heikkenevät. Ikääntyminen, ylipaino, raskaudet ja synnytykset voivat myös heikentää lihaksia. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa lantionpohjan lihaksia. Lihasten rentouttaminen on yhtä tärkeää kuin vahvistaminen. Jos lihakset ovat liian kireät, ne altistavat samanlaisille ongelmille kuin heikot lihakset, esimerkiksi virtsankarkailulle. Artikkelissa on hyviä vinkkejä rakkauslihasten harjoitteluun.

Lue koko artikkeli tästä

Huhtikuun suosikkituotteena on Satisfyer Treenikuulat 3kpl double

Harjoitteluun tarvitset aikaa vain vartin päivässä. Kolmet eripainoiset kuulat antavat todella tehokasta harjoitusta ilman, että sinun tarvitsee tehdä oikeastaan muuta kuin liikkua hieman. Ja kehitys on todella nopeaa. Jo kahden viikon harjoittelun jälkeen tulet huomaamaan merkittäviä muutoksia. Kaikkien kolmien kuulien halkaisija on sama, salaisuus piilee erilaisissa painoissa (kuulien painot: 79.3g - 114.1g - 150.3g). Aloita harjoittelu keveimmästä ja muutamassa viikossa huomaat jo käyttäväsi raskaampia kuulia.

Satisfyer Treenikuulat ovat valmistettu korkealuokkaisesta lääketieteellisen tason 100% silikonista, joten niiden käyttö on todella turvallista. Pinta on miellyttävän sileää ja muotoilu kaunista.

Katso tuote tästä

Tutustu myös muihin vaginakuuliin ja harjoituspalloihin verkkokaupassa www.cattysparty.fi ja tilaa oma suosikkisi suoraan omalta tuote-esittelijältäsi.

Tuote-esittelyt ympäri Suomen

Onko sinulla tiedossa iltamat, joihin Catty’s Party tuote-esittely istuisi kuin nenä päähän, vai haluatko vain hyvän syyn kutsua ystävä porukan kasaan? Varaa kutsut nyt ja saat valita itsellesi tuotelahjan asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai soittamalla 0405673848.

Seuraa sosiaalisessa mediassa, näet tuotearvonta- ja artikkelipäivitykset:

Facebook: https://www.facebook.com/cattysparty

Instagram: cattysparty

Catty’s Partyjen lisätiedot ja varaukset: www.cattysparty.fi