5/2019 Kuukausikirje

 

Aurinkoista toukokuuta!

Catty’sin toukokuun kirjeen teemana on parisuhde, kirjoittajana on seksuaalineuvoja Mari Laurila. Kuukauden artikkelissa keskitytään parisuhteen hyvinvointiin tunneyhteyden tasolla ja myös seksuaalisuuden tasolla.

 

Parisuhteellista elämää

Kevät on uuden luomisen aikaa. Aurinko ajaa ihmisiä pois talvikoloistaan, sinkut alkavat viritellä sopivaa kesäromanssia, ihmiset ovat iloisempia ja kiinnostuvat enemmän toisten ihmisten seurasta. Myös parisuhteessa olevat saattavat pohtia suhdettaan uudelleen tai tuntea suhteen vahvistumista. Aurinko ja talviunesta heräävä luonto saa usein myös seksuaaliset halut hyrisemään. 

Vaikka seksi on yksi osa parisuhdetta, vaaditaan hyvään suhteeseen paljon muitakin asioita. Läheisyys, hellät kosketukset, yhteinen aika ja puolisoiden erillisyys ja oma aika ovat tärkeitä tekijöitä. Suhdetta ei tulisi ikinä pitää itsestäänselvyytenä, vaan suhdetta tulee ruokkia ja hoitaa sekä keskittää siihen huomiota. Se mihin käännät huomiosi, kasvaa ja kehittyy.

Lue koko artikkeli tästä.

 

Toukokuun suosikkituotteena on Pariskuntavibraattori Plus Lila

Upea ja helppokäyttöinen vibraattori pariskunnille, jotka haluavat nauttia yhdessä enemmän!

Todella tehokas, kahdella moottorilla varustettu ihanasti värisevä vibraattori.

Tämä yhdynnän aikana käytettävä vibraattori on suunniteltu antamaan stimulointia sekä herkälle g-pisteelle että vielä herkemälle klitorikselle ja vielä yhtäaikaisesti. Vagina tuntuu tiukemmalta ja nautinnollisemmalta, miehelle on luvassa herkullista stimulointia yhdynnän aikana.

Katso tuote tästä

Tutustu myös muihin seksielämää piristäviin tuotteisiin verkkokaupassa www.cattysparty.fi ja tilaa oma suosikkisi suoraan omalta tuote-esittelijältäsi.

Tuote-esittelyt ympäri Suomen

Onko sinulla tiedossa iltamat, joihin Catty’s Party tuote-esittely istuisi kuin nenä päähän, vai haluatko vain hyvän syyn kutsua ystävä porukan kasaan? Varaa kutsut nyt ja saat valita itsellesi tuotelahjan asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai soittamalla 0405673848.

Seuraa sosiaalisessa mediassa, näet tuotearvonta- ja artikkelipäivitykset:

Facebook: https://www.facebook.com/cattysparty

Instagram: cattysparty

Catty’s Partyjen lisätiedot ja varaukset: www.cattysparty.fi