Aamuyö

Oli ollut vuoden kuumin päivä ja tästä taitaisi tulla vielä kuumempi. Heräsin aamulla jo ennen viittä, koska en vaan saanut enää nukutuksi ja hetken sängyssä pyörittyäni päätin lähteä lenkille. Mittari näytti jo +19 ja ilmankosteutta riitti ihan omiksi tarpeiksi. Oli maanantai ja minulla oli vapaapäivä eikä kiire mihinkään. Vedin kuulokkeet korville ja päälleni puin vain juoksutrikoot ja topin, puhelin soittamaan musiikkia ja trikoiden taskuun. Vielä lenkkarit jalkaan ja ulos. 

Ensin ajattelin kävellä vain vakiolenkkini, mutta jostain syystä pääsin kerrankin sellaiseen flow-tilaan, että parin kilometrin jälkeen tuntui kuin, jalkani eivät koskisi maata ollenkaan ja päädyin kokeilemaan pitkästä aikaa myös juoksemista. Edelleen jalat tuntuivat lentävän ja kaarsinkin vielä pidemmän lenkin kautta. Pururata mutkitteli rantaa pitkin ja nautin auringon nousemisesta ja siitä, että missään ei ollut ristinsieluakaan. Sammutin musiikinkin ja otin kuulokkeet pois vain päästäkseni nauttimaan heräävän luonnon äänistä. 

Päästyäni uimarannan kohdalle vesi alkoi houkuttaa minua ja ajattelin, että käyn huuhtaisemassa hiet pois. Mitään uimavaatteita minulla ei tietenkään ollut mukana mutta hei, kesä kuivaa sen minkä kastelee ja sen verran rannassa oli puskia, että pääsisin niiden taakse piiloon, jos joku sattuisi tulemaan. Kello ei tosin ollut vielä puolta kuuttakaan, joten tuskin sinne ketään tulisi. Menin ihan rantaan, pienen puskan taakse ja aloin riisuuntua. Juoksuvaatteet olivat liimaantuneet ihooni ja hetken mietin, miten meinasin saada ne takaisin päälleni märkään ihoon jo valmiiksi hikisinä, mutta päätin että se on sen ajan murhe se. 

Kävelin hitaasti ihanan lämpimään veteen ja pulahdin uimaan. Vesi tuntui taivaalliselle kuumalla, alastomalla vartalollani ja päätin ottaa kaiken irti hiljaisesta aamusta ja uida oikein pitkän kunnon lenkin. Nautin veden hivelystä alastomalla ihollani ja uin lähes vastarannalle saakka, kunnes päätin kääntyä takaisin. Rantaa lähestyessäni huomasin kuitenkin, että en ollut enää yksin. Uin lähemmäs rantaa, niin että jalkani ylettivät jo pohjaan, mutta jäin kaulaani myöden veteen seuraamaan mitä rannalla tapahtui. 

Ilmeisesti ravitsemusliikkeestä kotiutuva nuori pari oli tullut rantaan ja suuteli nyt toisiaan intohimoisesti. Minulla olisi ollut erinomainen hetki nousta vedestä ja hiippailla puskan suojaan kuivattelemaan, pukeutumaan ja sitten jatkaa matkaani, mutta jostain syystä tuon minulle täysin tuntemattoman parin touhujen vakoileminen tuntui juuri siinä hetkessä kiehtovammalle ajatukselle. Niinpä jäin seuraamaan mitä rannalla tapahtui. Nuori pari oli edennyt jo siihen pisteeseen, ettei kummallakaan ollut paitaa päällään. Mies levitti takkinsa rantahiekalle ja laittoi paitansa siihen päälle. Sen jälkeen he kävivät siihen makaamaan ja jatkamaan suutelua. Nainen makasi alla, mies puoliksi hänen päällään kasvot käytännössä minuun päin, mutta hän oli niin keskittynyt valloitukseensa, ettei onneksi ehtinyt maisemia katsella. 

Hän riisui naisen rintaliivit ja alkoi hyväillä käsin tämän nuoren naisen kauniita, pieniä rintoja ja jatkoi samalla suuteluaan. Siirryin hiljaa ja hitaasti sen verran lähemmäs, että kuulin myös heidän ääntelynsä ja kuulin miten nainen voihki kovaäänisesti miehen käsittelyssä. Säikähdin, kun mies yhtäkkiä nousi, mutta edelleenkään hän ei katsonut minuun päin vaan keskittyi riisumaan naiselta housuja. Ohuet kangashousut lensivät vähän matkan päähän ja pikkuhousut lähtivät samalla kaarella. Sen jälkeen mies pudottautui polvilleen naisen jalkojen väliin ja painoi kasvonsa hänen haaroihinsa. Naisen voihkinta lisääntyi ja huomasin itsekin kiihottuvani. Työnsin käteni jalkojeni väliin ja aloin hyväillä itseäni samalla kun katsoin tätä upeaa liveshowta edessäni. 

Siirryin vielä aivan aavistuksen lähemmäs rantaa niin, että pääsin polvilleni pohjaa vasten ja nojasin vasemmalla kädelläni eteenpäin pohjaan samalla kun oikea käteni hyväili pilluani. Naisen voihkinta edessäni kiihtyi ja pian huomasin hänen saavan orgasmin. Hänen selkänsä taittui kaarelle ja hän päästi uskomattoman kissamaisen ulvahduksen nautintonsa huipulla. Minä painoin kämmentäni tiukemmin klitoristani vasten ja työnsin pari sormea sisääni. Jouduin puremaan huultani, etten olisi yhtynyt naisen ääntelyyn, niin lähellä laukeamista olin itsekin. 

Lopulta mies nousi naisen jalkojen välistä ja kävi naisen viereen makaamaan. Nainen puolestaan kääntyi selkä minuun päin miehen vierelle ja alkoi ilmeisesti kaivaa miehen elintä ulos housuista. Mies nosti lantiotaan ja auttoi vetämään housunsa puoleen reiteen. Sen jälkeen en nähnyt kuin miehen tyytyväisen ilmeen, naisen selän ja hänen rytmikkäästi miehen lantion kohdalla liikkuvan päänsä, kun hän imi miehen elintä. Mies piti häntä kiinni hiuksista ja huokaili kovaan ääneen tyytyväisenä. Oma kiihkoni laski hieman, mutta nousi pian uusiin ulottuvuuksiin, kun nainen päätti lopettaa imemisen ja tuli nyt miehen päälle. Hän asetteli itsensä miehen päälle, nojasi käsiään miehen olkapäihin ja asetteli miehen elimen sisäänsä. Hitaasti huokaisten hän aloitti ratsastuksen ja miehen kädet puristivat häntä lantiolta. 

Nainen ratsasti siinä edessäni ja näin hänen täydellisen vartalonsa sivuprofiilin ja kuulin heidän kiihtyvän hengityksensä ja voihkintansa. Jatkoin itseni hyväilyä yhä kiihtyvään tahtiin ja olin jo todella lähellä orgasmia, kun nainen yhtäkkiä nousi pois miehen päältä ja kääntyi kontalleen takin päälle. Mies nousi ja asettui naisen taakse ja siinä vaiheessa näin ensimmäisen kerran kunnolla minkälaisella aseella mies oli varustettu ja vaikutuin näkemästäni todella. Mies aloitti hitaasti, työnsi itsensä aina aivan kokonaan sisään ja veti elimensä välillä kokonaan ulos ja en voinut kuin ihailla tuota suurta ja kovaa elintä edessäni. Pian mies alkoi kiihdyttää työntöjään. Hän tarttui naista hiuksista ja veti hänen päätään hieman takaapäin ja tuossa asennossa oli yhtä aikaa jotain niin taiteellista, niin eroottista ja niin eläimellistä, että en voinut enää hillitä itseäni vaan kiihdytin käteni liikettä. 

Samaan aikaan kun oma orgasmini alkoi pyyhkiä vartaloni yli, mies veti itsensä ulos, katsoi minua suoraan silmiin ja laukesi kaaressa tämän upean naisen selän päälle. Menin aivan hämilleni siitä, että mies tiesi nyt minun olleen seuraamassa heitä, mutta hän ei menettänyt otettaan tilanteesta hetkeksikään. Ehkä olin tajuamattani päästänyt äännähdyksen lauetessani ja sen vuoksi jäin kiinni tästä tirkistelystäni. Mies kaivoi takkinsa taskusta nenäliinoja ja pyyhki naisen selän päältä aiheuttamansa sotkun. Minua hävetti ja vähän palelsikin, mutta koska tiesin etten nyt voisi nousta vedestä vielä pitkään aikaan, päätin perääntyä hiljaa pakittaen syvemmälle ja uida vielä toisen pitkän lenkin. 

Niinpä aloin kauhoa taas kohti vastarantaa ja toivoin, että palattuani tämä nuori pari olisi jo häipynyt. Käännyin takaisin ja ranta näytti tyhjälle. Paria ei näkynyt enää siinä missä heidän esitystään olin saanut ihailla. Uin ripeästi rantaan päin, jostain syystä minulle tuli nyt pakottava tarve päästä kotiin kuumaan suihkuun ja mennä sen jälkeen päiväunille. Ollessani ehkä puolessa välissä matkaani katseeni huomasi liikettä vaatteideni suunnassa ja tajusin, että joku ui minua kohti. No, en voinut enää pakittaa joten jatkoin matkaani ja lähemmäs päästyäni tunnistin, että kyseessä oli se äskeinen mies. Hän ui suoraan minua kohti ja päättelin hänen haluavan jutella kanssani. Aloin miettiä päässäni erilaisia selityksiä ja tapoja pyytää anteeksi, mutta en keksinyt mitään, joten päätin vain kertoa totuuden ja kiittää esityksestä, joka sai minut kovin kiihottumaan. 

Mies huikkasi moit ja mutisin takaisin jotain epämääräistä. ”Sulla tais olla kivaa tossa aiemmin?” Mies kysyi suoraan. ”No et sinäkään siitä kärsivän näyttänyt” pääsi suustani ja mies naurahti. ”Enpä kyllä…” hän jatkoi. ”Haluaisitko sinäkin?” Hän kysyi lopulta suoraan enkä osannut muuta kuin punastua. Lopulta totesin hänelle, että ”Suoraan kysymykseen suora vastaus: miksipä ei.” Mies kääntyi rantaan päin ja seurasin häntä. Rantaveteen päästyämme hän nousi pohjaan seisomaan ja käveli suoraan minua kohti. Laitoin itsekin jalkani pohjaan ja sanaakaan sanomatta hän tarttui minua pakaroista nostaen minut syliinsä. ”Arvelinkin, että et paljon lämmittelyjä tarvitse” mies totesi ja työntyi valmiiksi kivikovana seisovalla elimellään sisääni yhdellä pitkällä, hitaan kiusoittelevalla työnnöllä.

Kiedoin käteni hänen kaulansa ympärille, vesi ulottui meitä suunnilleen vyötärölle, joten osan painostani hävitti vesi ja osan kantoi mies. Hän piteli minua pakaroiden alta kiinni ja pani minua niin rajusti kuin vedessä vaan voi. Se tuntui aivan uskomattoman taivaalliselle. Olin vasta saanut orgasmin, mutta silti pääsin uudelleen huipulle aivan ennätysnopeasti ja mieskin oli varsin kykenevä uusintaan, vaikka hän oli lauennut silmieni edessä ehkä varttia aikaisemmin. En ollut koskaan ennen harrastanut seksiä täysin ventovieraan kanssa, mutta jotenkin koko tilanne tuntui niin luontevalle, etten tajunnut enää edes jännittää. Saati stressata kondomin käytöstä. Mies puristi minua lujaa ja hänen suuri elimensä täytti minut kokonaan hänen työnnellessään itseään minuun. 

Ei mennyt todellakaan kauaa, kun me molemmat laukesimme. Hetken hän vain piteli minua sylissään ja antoi elimensä veltostua sisälläni, kunnes lopulta hän päästi minut alas. Yritin huuhdella sisältäni valuvia eritteitä veteen, kun mies jo lähti kävelemään rantaa kohti. Hän kääntyi vielä kerran minua kohti, näytti peukkua, iski silmää ja lähti kävelemään pururadalle päin. Sain itseni siistittyä ja noustessani vedestä vaatteideni kohdalla, huomasin, että myös aiemmin näkemäni nainen oli paikalla – nyt täysissä pukeissa ja ilmeisesti hän oli seurannut meidän panoamme puskan suojista. Myös hän kääntyi minua kohti, vilkutti minulle ilkikurinen ilme naamallaan ja he lähtivät kävelemään käsi kädessä siihen suuntaan mistä minä olin aiemmin juossut rantaan. 

Kasailin vaatteeni, kuivattelin hetken itseäni ja pukeuduin. Hölkkäsin viimeisen kilometrin kotiin, menin heti kuumaan suihkuun ja hetken aikaa sen alla rentouduttuani kaivoin puhtaan pyyhkeen kaapista, kuivasin itseni siihen ja kävelin jääkaapille. Join appelsiinimehua suoraan purkin suusta ja menin sänkyyni. Vedin peiton päälleni ja nukahdin. Heräsin 10 yli yhdeksän johonkin outoon kolinaan mitä ulkoa kuului, ja hetkeen en ollut ihan varma, olinko nähnyt unta vai olinko todella pannut ventovieraan miehen kanssa vedessä aamulla. Se tuntui niin todelle, mutta toisaalta uneni usein tuntuivat. Jatkoin kuitenkin vapaapäivän touhujani aamupalan syötyäni, pysähtyen aina välillä miettimään kokemaani. Päivän kääntyessä iltapäivän puolelle olin jo aivan varma, että olin nähnyt unta, kunnes jossain vaiheessa iltapäivää laitoin puhelintani lataukseen ja painoin vahingossa kameran päälle ja näytön alareunassa vilahti viimeksi otettu kuva. Minusta ja kyseisestä miehestä vedessä toistemme syleilyssä. Tämä nainen oli siis paitsi seurannut touhujamme, myös kuvannut ne. Minun kamerallani. En tavannut heitä koskaan sen jälkeen, mutta tämä varhaisaamun seikkailu on piirtynyt ikuisiksi ajoiksi mieleeni ja edelleen, vaikka minulla on kuva todisteena, alan kallistua uskomaan että se oli sittenkin vain unta. 

Susanna Seireeni