Emännänlahjojen tilaus

Yli 500 euron myynnistä -20% alennus illan järjestäjälle hänen omasta tilauksestaan

Tilaus on tehdään kirjautumattomana käyttäjänä, valitsemalla itsensä jälleenmyyjäksi, sillä silloin Cattys500 koodi toimii oikein ja emäntä saa alennuksen sujuvasti omaan tilaukseensa. 

Illan järjestäjän voi pyytää, inspiroidakseen muita tekemään tilausta, ihan ensin kanssasi tilauksen antoon. Ja tehdä alustavan tilauksen hänelle. Kun vieraat ovat tilanneet ja olet kirjoittanut palautelomakkeen kulmaan kaikkien summat, sinun on helppo yhteenlaskea summat, ja jos myynti ylittää 500 euroa, voit antaa illan järjestäjälle hänelle kuuluvan alennuksen tilaukseensa. Ja houkutella tietysti tilaamaan vielä jotakin kivaa jo suunniteltujen lisäksi, sillä hän saa nyt vaikka kaikkein kalleimmastakin tuotteesta -20% alennuksen. :)

 

Muut emännänlahjat 

Kannattaa tilata etukäteen itselleen tukkutunnuksilla, kun saa tietää kutsuista. Laita silloin lisätietoihin, kenelle kaikille illan järjestäjille on lahjoja menossa, etteivät ihmettele varastolla useamman lahjan tilausta. 

 

Emännänlahja tukkutunnuksilla jos myynti ei ylitä 500 euroa

Ja jos illan yhteistilaus ei ylitä 500 euroa, voit toki tilata illan järjestäjän tilauksen tukkutunnuksilla hänelle, jolloin hän tietysti siirtää rahat sinun tilillesi, ja saat tilattua hänelle valitun emännänlahjan samaan pakettiin.