Hierojalla

Oli toukokuun alku muutama vuosi sitten. Olin eronnut muutamaa kuukautta aiemmin ja erosta toipuakseni olin tehnyt sen mitä niin kovin moni muukin tuntemani ihminen. Alkanut siis treenata hullun lailla ja upottanut itseni töihin, jotta ei tarvitsisi työstää asiaa sen enempää. Jotenkin ajattelin, että kun päivät olisivat täynnä tekemistä, ja iltaisin olisi niin puhki, että uni tulisi sen enempää taistelematta, ei eroa tarvitsisi työstää mielessään. 

Mieheni jätti minut kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen kymmenen vuotta nuoremman naisen takia. He olivat mieheni sanojen mukaan juuri tutustunut mutta pikkulinnut kertoivat eromme julkitulon jälkeen, että he olivat todennäköisesti salaa tapailleet jo ainakin vuoden verran. Myönnän, että itsetuntoni koki aikamoisen kolauksen, vaikka objektiivisesti tarkasteltuna olinkin yhä hyvännäköinen nainen. Ehkä suurin kriisin paikka olikin se, että olin viittä vaille kolmekymppinen, lapseton ja nyt jälleen sinkku ja jotenkin olin aina kuvitellut, että tuo mies olisi se, kenen kanssa perustaisin perheen ja vanhenisin yhdessä. Ei meidän suhdekaan mitään hekumaa enää ollut, ei se nyt mikään salaisuus ole. Mutta arki oli hyvää ja kuvittelin että se riittää meille molemmille. 

Olin siis alkanut juosta joka aamu neljä kilometriä ennen aamupalaa ja säännöllinen työaika mahdollisti sen, että työpäivien jälkeen kävin kolmena iltana viikossa salilla ja kerran viikossa vesijuoksemassa ja vielä satunnaisesti vuorotyötä tekevän ystäväni kanssa pelaamassa sulkapalloa tai spinningissä ja jälkikäteen pakko myöntää että tämä yhdistettynä toimistotyöhön ja venyviin työpäiviin sekä erittäin huonosti maistuvaan ruokaan ja eron myötä kadonneeseen ruuanlaittoinnostukseen oli kyllä ihan omiaan pitämään päivät kiireisenä ja painoakin oli hujahtanut alaspäin kahdeksisen kiloa mutta ei se kyllä mitään terveellistä ollut. 

Väsymys näkyi peilissä ja kroppa oli niin jumissa, että en enää nukkunut kuin kipulääkkeiden voimin ja joka aamu lenkillä jalat tuntuivat yhä raskaammilta. Kai minulla oli joku itseni rankaiseminen menossa mutta en vaan osannut luovuttaakaan, vaikka kaikki merkit kropassa huusivat levon tärkeydestä. Mieliala oli maassa ja vaikka kevät teki tuloaan, en jaksanut innostua edes treffailemaan. Kaikki kaverit yrittivät patistaa minua Tinderiin ja kaiken maailman nettisivustoille mutta jotenkin en nyt jaksanut uusia ihmisiä latistuneen itsetuntoni kanssa. Seksiä kyllä alkoi tehdä mieli, senkin myönnän. 

Eräänä maanantaina olin niin kipeä, että jouduin jäämään jo sairauslomalle. Tuntui, kuin joku työntäisi puukkoa lapaluiden väliin ja työterveyslääkäri suositteli minulle taukoa treeneistä sekä lepoa, venyttelyä ja hierojaa ja kirjoitti viikon sairauslomaa. En ollut käynyt vuosiin hierojalla, sillä miehelläni oli tapana parina iltana viikossa lempisarjojamme katsoessamme hieroa hartioitani enkä siihen aikaan toki liikkunutkaan näin aktiivisesti, saati tehnyt yhtä hulluna töitä. 

En siis tiennyt yhtään, mihin mennä, jos halusi hyvän hieronnan, ja niinpä aloin vaan googlettaa hierojia paikkakunnaltani. Löysin yhden, ilmeisesti vasta aloittaneen erittäin miellyttävän näköisen nuoren miehen kotisivut ja soitin hänelle saman tien. Jokin hänen äänessäänkin sai vatsanpohjani värähtämään ja varattuani kahden päivän päähän 1,5 tunnin kokovartalohieronnan kuulin oman ääneni sanovan puhelimeen, että ”ja sitten happy ending, kiitos.” Vastapuoli ei hetkeksikään mennyt edes hämilleen vaan vastasi hetkeäkään empimättä että ”Selvä.” Kiitin ajanvarauksesta ja kuulin vastapuolen vielä toivottavan minut tervetulleeksi ”keskiviikkona kello 13.” 

Keskiviikko saapui ja en oikein tiennyt miten hierojani oli ottanut heittoni onnellisesta lopusta, mutta päätin etten ota asiaa sen kummemmin puheeksi ja toivoin että hän olisi unohtanut koko asian. Hänen toimitilansa oli laitakaupungilla, kuitenkin kävelymatkan päässä keskustasta erään kerrostalon katutason liikehuoneistossa ja astelin odotustilaan. Riisuin takkini ja istuin odottamaan. Noin viisi minuuttia myöhemmin hoitohuoneesta astui ulos iäkkäämpi herrasmies posket punoittaen, hymyillen leveästi ja kiitteli kovasti vuolain sanoin hyvästä hieronnasta ja pian hänen perässään tuli tämä hierojamies hymyillen myös. Hän tervehti minua, otti herralta maksun ja totesi että ”seuraava aikahan meillä olikin jo katsottuna” ja toivotteli hyvät päivänjatkot. 

Sen jälkeen hän siirsi katseensa minuun ja jos olisin ollut seisaallani, jalkani olisivat varmaan pettäneet, niin tyrmäävän läpitunkeva mutta ystävällinen hänen katseensa oli. Ilkikurinen virnistys, pieni parransänki ja hymykuopat sekä ponnarille vetäisty pitkä tukka saivat vatsanpohjani kouristelemaan. Sillä hyvällä tavalla. ”Noniin, ei kun peremmälle”, hän huikkasi ja nousin ylös. Kävelin hänen perässään hoitohuoneeseen ja hän veti oven kiinni perässään. ”Ja sulle oli sitten vähän ekstraa, eikös näin?” Menin ihan hämilleni ja ajattelin ensin vetää koko homman leikiksi ja alkaa sopertaa jotain vitsistä mutta sitten päätin, että pelataan nyt kortit loppuun asti, itsepä olin sen leikin aloittanut ja hän oli todella tyrmäävän näköinen ja viimeisimmästä seksikerrastani oli jo kuukausia, joten tosiaankin tekisi hyvää jo avata peli uudelleen. ”Juu kyllä,” kuulin vastaavani. 

Hän kehotti minua riisuuntumaan täysin alasti ja alkoi samalla vetää vaatteita pois myös itseltään jättäen päällensä vain alushousut, jotka olivat mustat tangat, jotka jättivät takapuolen paljaaksi. Jossain muussa tilanteessa olisin todennäköisesti kuollut nauruun, mutta tässä tilanteessa, tämän miehen täydellisen treenatun ja jäntevän vartalon päällä ne ikään kuin tuntuivat kuuluvan asiaan. Hän auttoi minut hierontapöydälle ja painoin pääni pöydän aukkoon. Sen jälkeen hän sääti käsituet paikoilleen ja pyysi minua rentoutumaan. Hän levitti öljyä selkääni ja aloitti hieronnan aivan kuten kuka tahansa hieroja, varmoin ottein hän eteni niskastani kohti alaselkääni ensin toisella, sitten toisella puolen selkärankaa. 

Onnistuin rentoutumaan, vaikka alkuun minua jännittikin aivan suunnattomasti se, mitä tuleman pitää. Hän hieroi yläselkäni, hartiani ja painneli lapojeni väliä niin että se oikein rusahti. Sitten hän siirtyi toiseen päähän pöytää ja aloitti jalkojen hieronnan. Ensin pohkeet, sitten reisiä ylöspäin ja lopulta hän alkoi pyöritellä suuria, voimakkaita käsiään pakaralihasteni päällä. Pikkuhiljaa hänen kätensä alkoivat eksyä jalkoväliäni kohden ja tunsin kiihottuvani koko ajan enemmän ja enemmän. Jo tilanne itsessään oli kiihottava. Jumalaisen komea tuntematon mies, jonka määrätietoiset, isot, taitavat ja voimakkaat kätensä  pyörivät alastomalla, öljytyllä vartalollani, mutta jotenkin minua kiihotti myös ajatus siitä, että minä maksan hänelle siitä, että hän on vain minua varten. 

Hänen kätensä vetelivät pitkiä vetoja sisäreisiäni ylöspäin ja aina ylös päästyään hän hipaisi hellästi kostuvaa häpyäni. Tämä mies oli selvästi tehnyt tätä ennenkin. Aloin huokailla ääneen ja hänen otteensa kävivät yhä rohkeammaksi ja hieronta alkoi keskittyä enemmän ja enemmän pakaroilleni, niiden väliin ja intiimialueelleni. Pian hän pyysi minua kääntymään selälleen ja auttoi minua käännöksessä. 

Siinä sitten makasin, alasti selälläni hierontapöydällä hänen katseensa alla. Hän käski minua sulkemaan silmäni ja rentoutumaan kaataen lisää öljyä käsiinsä. Hän laski kätensä hartioilleni ja alkoi siitä valuttaa niitä pyörivin liikkein kohti rintojani. Kun hänen sormenpäänsä viimein löysivät nännini, voihkaisin ääneen. Hän jatkoi rintojeni hierontaa ja nännieni kiusaamista vielä jonkun aikaa ja siirtyi sitten pöydän toiselle puolen nostaen itsensä puoleisen jalkani koukkuun nojaamaan vatsaansa vasten ja antoi jälleen kätensä liukua sisäreittäni pitkin kohti jalkoväliäni. 

Olin niin kiimassa, että luulin räjähtäväni, mutta hän jatkoi määrätietoisesti matkaansa. Ensin hän pyöritteli kättään sisäreidelläni, mutta pian hän työnsi pari sormeaan sisääni. Hän löysi G-pisteeni heti alkaen hieroa sitä hellän määrätietoisesti pyöritellen samalla toisella peukalollaan klitoristani. Pian hän siirsi kätensä hieman eri asentoon niin että yletti samalla kädellä hieromaan molempia herkkunappuloitani ja siirsi toisen kätensä takaisin rinnoilleni pyöritellen niitä vuorotellen käsissään hellän määrätietoisesti. Hänen öljytty kätensä leipoi rintojani kuin pullia ja nännini olivat aivan kivikovat ja tunsin orgasmini lähestyvän vääjäämättömästi. 

Myös hierojamies huomasi tämän, sillä yhtäkkiä hän hidasti tahtiaan ja lopulta lopetti liikkeen kokonaan. Pettymys ehti jo käväistä mielessäni, mutta hän avasikin suunsa. ”Haluatko sä ihan sisään jotain vai hoidanko käsin loppuun asti? Käsin ei maksa ekstraa mut muuten se olis viiskymppiä lisää.” Huokailin kesken jääneen huippuni saavuttamisen keskellä ja päätin ottaa koko hoidon. ”Joo, haluan!” Sain hädin tuskin huokaistua, sillä hänen kätensä jatkoivat samalla työtään ja nautintoni huippu alkoi vääjäämättömästi lähestyä uudelleen. 

Vastaukseni kuultuaan hän irrotti otteensa minusta. En halunnut pilata tunnelmaa avaamalla silmiäni, joten kuulin vain laatikon kolahduksen ja sen kun hän pesaisi kätensä ja sen jälkeen äänistä päätellen asetteli kondomin paikalleen. Pian hän palasi pöydän viereen, sen jalkopäähän ja pyysi minua hieman tulemaan alaspäin. Hän auttoi minua siirtymään ja otti minua sitten nilkoista kiinni nostaen ne olkapäilleen. Suljin uudelleen silmäni ja annoin hänen jatkaa työtään. 

Ensin hän aloitti jälleen sen mihin oli äsken jäänyt ja alkoi jälleen pyöritellä rintojani, nyt kaksin käsin. Pian hän työntyi minuun yhdellä pitkällä ja kiusallisen hitaalla työnnöllä ja laski toisen kätensä jälleen klitorikseni päälle alkaen hieroa sitä hellän määrätietoisesti. Tauko oli saanut kiihkoni laskemaan hetkellisesti, mutta se alkoi nousta uudelleen, kun tunsin hänen upean ison peniksensä kivikovana sisälläni ja hänen taidokas peukalonsa hyväili jälleen klitoristani ja hänen toinen kätensä jatkoi jälleen leikkiä rinnoillani ja kovana nöpöttävien nännieni kanssa. 

Huokailin nautinnosta ja en lopulta malttanut olla avaamatta silmiäni ahmiakseni myös silmilläni tätä jumalaisen komeaa miestä niin paljon kuin ennättäisin. Hän pitkitti nautintoani nostamalla välillä kättään pois klittani päältä ja hidasti samalla työntöjään ja hetken kuluttua hän jatkoi voimakkaammilla työnnöillä ja laski kätensä uudelleen härnäämään namunappulaani. Lopulta en enää mahtanut mitään vaan laukesin uskomattoman voimakkaaseen orgasmiin huutaen varmasti ääneen. Hänen ilmeensä ei värähtänytkään, kun hän veti itsensä ulos minusta, riisui kondomin heittäen sen roskiin ja silitteli vielä hetken vartaloani antaen pulssini tasaantua ja minun kasailla itseäni. 

Lopulta hän auttoi minut ylös pöydältä, puki päälleen teepaitansa ja löysät verkkarinsa ja poistui huoneesta pyytäen minua pukeutumaan rauhassa. En voinut uskoa mitä juuri oli tapahtunut, mutta niin vaan olin juuri harrastanut seksiä ensimmäistä kertaa eroni jälkeen ja vielä aioin maksaa siitä! Minua nauratti, mutta samalla hymyni oli varmasti korviin saakka. Lopulta astuin hierontahuoneesta ulos ja posket punoittaen kehuin häntä hyvästä hieronnasta. Maksoin hierontani ja hän kysyi minulta täysin asiallisesti tarvetta uudelle käsittelylle. Varasin ajan viikon päähän ja silmää vinkaten pyysin ”saman setin”. Hän kiitti minua, toivotti hyvää päivänjatkoa ja kutsui seuraavan asiakkaansa sisään. 

Astuessani ulos keväisen auringon valaisemalle kadulle en voinut välttyä ajatukselta, minkälaisen käsittelyn ennen minua huoneesta ulos tullut vanhempi herrasmies oli mahtanut saada, sillä hänenkään hymynsä tuskin oli pelkän hartiahieronnan aikaansaamaa, mutta en antanut asian häiritä sen enempää. Oma hymyni oli korvissa monta päivää ja sairausloma sai sekä henkisen että fyysisen oloni paranemaan niin paljon, etteivät kollegat kuulemma samaksi ihmiseksi meinanneet tuntea, kun palasin seuraavana maanantaina töihin. Joku jopa epäili minun rakastuneen, mutta tyydyin vain kertomaan, että olin löytänyt uuden hierojan. Onneksi kukaan ei kysellyt suosituksia, sillä olisin saattanut tuntea jopa mustasukkaisuutta. *