Kiihotuspisteet

Tiedätkö, missä ovat A-piste, C-piste ja U-piste? 

Tee löytöretki kehoosi ja löydä uusia nautintopisteitä. Klitoris ja G-piste ovat tuttuja ja toimivaksi todistettuja erogeenisiä alueita naisen kehossa. Näiden lisäksi alapäästämme löytyy muitakin pisteitä, joihin kannattaa tutustua sillä niiden hyväily voi tuottaa seksuaalista nautintoa. 

C niin kuin cervix

Joku saattoi jo irvistää kauhusta. Joistakin syvät työnnöt yhdynnässä tuntuvat ikävältä, varsinkin jos ne osuvat herkkään kohdunkaulaan. Toisille alueen herkkyys taas saa aikaan suunnatonta nautintoa. Kannattaa aloittaa varovasti, sillä kevyt kosketus tai esimerkiksi paineen kohdistaminen alueelle saattaa toimia paremmin kuin kova jyystö. Kannattaa myös huomioida, että ensimmäisiä kokeiluja ei kannata ajoittaa kuukautisten aikaan, sillä silloin emätin ja kohdunkaula ovat usein muutenkin herkemmät ja uudenlaiset tuntemukset voivat aiheuttaa enemmän ikävää tunnetta kuin herättää himoa. 

A-piste, tai pidemmin AFE

Anterior fornix erogenus zone sijaitsee emättimen etuseinässä G-pisteen yläpuolella mutta ennen kohdunkaulaa. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan tämä piste ei ole olemassa erillisenä anatomisena yksikkönään, mutta mitä siitä, jos sen kosketus tuntuu hyvälle, se tuntuu hyvälle. 

U-piste

Virtsa-aukon ympäristö on erittäin herkkä. Toisia pelkkä ajatuskin alueen koskettelusta kauhistuttaa, mutta monet saavat siitä nautintoa. Emättimen sisällä olevat pisteet reagoivat tavallisesti hyvin paineeseen mutta niin sanottu U-piste tarjoaa todennäköisemmin kipua kuin nautintoa, jos sitä käsitellään samalla tavalla. Sen sijaan hellät liikkeet joko sormin tai kielellä tuottavat todennäköisesti mukavia tuntemuksia. Liukuvoiteen käyttö saattaa myös olla tarpeen, sillä alueen hipelöiminen kuivana tuskin saa nautintoa aikaiseksi. 

Lähde: Iltalehti Ilona, hyvä olo 26.9.2018 klo 20:49