Neitsyt

Olen 35-vuotias. Eronnut, kolme kouluikäistä lasta ja mulkku ex. Ei hänestä sen enempää tässä yhteydessä.

Erosta oli mennyt ehkä nelisen kuukautta, kun päätin, että nyt on minun aikani nauttia. Ystävien yllytyksestä latasin Tinderin ja selasin sitä iltaisin neljä iltaa. Kukaan ei saanut minussa mitään syttymään. Olin jo luovuttaa, kunnes sitten tuli match joka aloitti keskustelun kanssani heti. Olin jo poistamassa matchia huomatessani, että poika oli vasta 22-vuotias, mutta päätin että eipä kai tässä mitään voi hävitäkään, välimatkaakin näytti olevan liki 200 kilometriä, joten ajattelin että jutellaan nyt hetki. Minun on pakko myöntää, että rakkaudessa epäonnistunutta ja liikakiloja kerännyttä minua imarteli todella suuresti se, että tämä poika piti minua jonakin jumalattarena. Ei ole koskaan kuulemma tykännyt nuorista tytöistä ja hänen sanansa osuivat todella oikeaan paikkaan. Jossain vaiheessa hän ehdotti tapaamista, ja hetkeäkään miettimättä vastasin, että jos hänellä on mahdollisuus tulla luokseni, kun lapset ovat mummolassa, sopii. Hän innostui heti ja ennen kuin huomasinkaan, olin sopimassa tapaamisen yksityiskohtia tämän pojan kanssa.

En olisi ikinä uskonut, että hän todella ajaisi luokseni niin kauas, mutta en kehdannut enää perua. Jokin minussa huusi, että tämä on huono idea, mutta samaan aikaan jokin minussa huusi, että mitkä on pahinta, mitä voi tapahtua ja että nyt on elämäsi tilaisuus. 

Lopulta koitti se perjantai, kun olimme sopineet tapaavamme. Olin kertonut ystävilleni, että minulla on treffit, ja he olivat jakaneet vinkkinsä siitä, että pitää varmistaa selusta eli kysyä puhelinnumero, sometilit ja kertoa jollekulle missä on ja kenen kanssa. Olin myös kuullut noin sata tarinaa ohareista, viimetipassa perumisesta ja kauhutreffeistä, joten odotukseni eivät olleet kovin korkealla. Osa minusta ehkä toivoikin, että tämä poika ei ilmestyisi. Olin livistänyt töistä aiemmin, vienyt lapset mummolaan kuten aiemmin oli sovittu. Kävin hakemassa varmuuden vuoksi viiniä ja pari olutta ja menin kotiin, laittelin kotia hieman kuntoon, mutta päätin sitten, että ehkä hän ei kotiani tule arvostelemaan. Lopun aikaa nypin kulmakarvojani ja yritin purkaa siten jännitystäni. 

Ovikello soi minuutilleen sopimaamme aikaan. Menin avaamaan ja oven takana seisoi paljon pidempi ja laihempi nuorimies, mitä olin kuvitellut, mutta hän oli onnekseni myös paljon komeampi kuin kuvien perusteella. Kättelimme vähän jäykästi ja naurahdin hermostuneesti ja pahoittelin että minua jännittää. Onneksi en selvästikään ollut ainoa. Ohjasin hänet olohuoneeseen ja kysyin, maistuisiko olut tai viini. Yllätyksekseni hän halusi viiniä. Hain meille lasilliset ja istuin kulmasohvani toiseen nurkkaan ehkä tarpeettomankin kauas tästä oudosta vieraastani. Aloimme jutella ja huomasin, että molempia hermostuttaa melko lailla. Hän oli kyllä todella hyvännäköinen, ruskeat silmät, tummat kulmat, todella upea paksu tukka, joka vähän roikkui silmillä, mutta oli muuten siisti ja huoliteltu. Ja hän oli pitkä, varmasti yli 190 cm. Omaan makuuni hieman hintelä, mutta voin jo mielessäni kuvitella miten tiukka vatsa hänellä olisi…

Yhtäkkiä poika keskeytti ajatukseni kysymällä, että saako kertoa yhden jutun. Tottakai halusin kuulla. Hän aloitti todella ujosti ja lopulta sai kakistettua ulos, että hän ei ole ollut koskaan naisen kanssa. En tiennyt tekikö minun enemmän mieli itkeä vai nauraa, mutta ainakin uutinen tuli minulle täysin puskista ja en alkuun uskonut sitä ollenkaan. ”No kun mulla on vähän sellainen ongelma…” hän jatkoi juttua ja halusin kuulla lisää. ”Kun mun muna on iso. Tai niiku oikeestaan tosi iso…” hän aloitti ja en tiennyt miten päin olisin. Yhtä aikaa minua ärsytti se, että hän ei ollut kertonut asiasta ennakkoon, se, että olin odottanut hyvää seksiä ja nyt sain jonkun kokemattoman reppanan ja samaan aikaan minua kiehtoi ajatus siitä, mikä se hänen mielestään tosi iso mahtaisi olla. Lopulta poika sopersi, että ymmärtää jos en halua ja että hän voi lähteä kyllä, vaikka hän haluaisikin tosi tosi paljon minua… 

En tiedä mikä minuun meni, mutta nousin sohvalta, kävelin pojan luo ja istuin hajareisin hänen syliinsä. Hän selkeästi yllättyi reaktiostani, mutta positiivisella tavalla. Hän sai sanottua, että tekee kaiken mitä käsken ja toivoo että opetan häntä kunnolla. Hän huokaili ja kysyi, saako suudella minua. Jotenkin minua kiihotti se, että joku nuori ja komea mies on minusta niin kiihkoissaan ja hetken mielijohteesta heitin paitani pois ja komensin häntä riisumaan myös liivini. Kokemattomaksi pojaksi hänellä meni vain hetki saada hakaset auki ja hän onnistui paljastamaan suuret rintani ja huokaisi ne nähdessään todella tyytyväisenä. Mielessäni ehti käydä vain ajatuksen tasolla se, kuinka monta lisäkiloa lastenteko oli vyötärölleni saanut, kun tämä nuori mies kysyi, saako koskea niitä. Lupasin, ja samalla painoin huuleni hänen huulilleen. Hän maistui makealle, ehkä jollekin karkille tai huulirasvalle, mutta hänen huulensa olivat uskomattoman pehmeät ja hän oli todella hyvä suutelemaan. Hän selvästi kuulosteli miten minä teen ja teki sitten saman perässä ja samalla hän leipoi suuria rintojani todella hellästi kuin tutkien. Pyysin häntä koskettelemaan myös nännejäni ja ilmeisesti tämä sai hänet syttymään lopullisesti, sillä tunsin samalla kun hän siirsi pitkät, hoikat sormenpäänsä nänneilleni jotain kovaa jalkovälissäni. Kiihotuin paitsi hänen suudelmistaan, makeasta maustaan, hellistä ja taidokkaista sormistaan sekä siitä reaktiosta minkä minä sain hänessä aikaan ja aloin hitaasti keinuttaa lantiotani häntä vasten. 

En malttanut kauaakaan, kun nousin ylös, laskeuduin kontalleni lattialle hänen eteensä ja aloin avata hänen housujaan. Hän innostui heti, avasi itse housunsa ja veti ne alas jättäen jalkaansa vain bokserit. Niiden etumus pullotti jo todella lupaavasti. Hän riisui paitansa ja minä aloin hyväillä hänen kiinteää vatsaansa ja liu’utin käteni vatsaa pitkin boksereiden kuminauhalle ja kaivoin pullotuksen ulos laskien hitaasti boksereita alaspäin. En voinut ikinä kuvitella, että kenelläkään olisi niin valtava kulli. Hän huomasi reaktioni ja naurahti hermostuneesti. ”Mähän sanoin, et se on aika iso..” En voinut enää perääntyä sillä vaikka se valtava aisa pelottikin minua, mietin vain, että olen synnyttänyt kolme lasta, joten pärjään tuonkin kanssa varmasti. Halusin kuitenkin hieman pelata aikaa ja niinpä tartuin sen varteen ja yritin saada sitä suuhuni siinä täysin onnistumatta. Nuolin terskaa, painoin sitä suuhuni ja se meni vain muutaman sentin, kunnes paksuutta oli niin että en saanut suutani enää enemmän auki. Poika huokaili ja voihki ääneen ja innostuin itsekin lisää. Hän otti minua hellästi hiuksista kiinni, pyöritti ponnarini ranteensa ympärille mutta ei kuitenkaan onneksi yrittänyt määrittää tahtiani. Hyväilin toisella kädelläni hänen kivestensä ihoa, samalla kun toisella kädellä runkkasin vartta ja nuolin hitaasti terskaa. Täysin kokemattomaksi hän kesti kauan ja lopulta itselläni alkoi jo särkeä polvia ja nousin seisomaan. Kysyin häneltä, vieläkö hän halusi panna ja hänen silmiinsä syttyi sellainen loiste, etten tarvinnut enää vastausta. Kuoriuduin farkuistani, potkin ne sohvapöydän alle ja kiipesin uudelleen hänen syliinsä. Jo aiemmin olimme keskustelleet ehkäisyasioita sen verran, että hän tiesi, että minut oli steriloitu, mutta kysyin silti, halusiko hän kumin. Itse olin aika luottavainen sen suhteen, että hänellä ei kokemattomana mitään ole ja hänkin tiesi, etten ole eroni jälkeen ole ollut kenenkään kanssa, joten yhdessä sovimme, että sitä ei tarvita. 

Huokaisin syvään, suutelin häntä vielä, ja sitten ujutin käteni jalkojeni väliin ja tartuin kiinni siihen valtavaan aisaan. Hieroin ensin klitoristani sen vartta vasten ja tunsin, miten kiimani suorastaan valui. Ohjasin sen siron terskan pillulleni ja aloin hitaasti ujuttaa sitä sisään. Hän sulki silmänsä ja huokaisi ja sanoi ääneen jotain mistä en saanut selvää, mutta oletin että se sana oli taivas tai taivaallista. Sentti sentiltä sain sen sisääni ja aloin nauttia siitä tunteesta, kun tämä nuori mies täytti minut aivan ääriäni myöten kokonaan. Huokailin ja ratsastin hänen sylissään. Lopulta hän ikään kuin heräsi transsista ja hän siirsi kätensä uudelleen rinnoilleni. Se tuntui aivan mielettömän hyvälle. Olin aivan valuvan märkä ja huokailumme ja huohotuksemme täytti huoneen. Lopulta hän rohkaistui kysymään, saisiko nuolla minua. Suostuin heti. Hän pyysi minua nousemaan seisomaan eteensä. Nostin toisen jalkani sohvan selkänojalle ja nojasin käsilläni seinään, kun hän hetken sormilla tutkailun jälkeen upotti kasvonsa haaroihini ja alkoi hellän mutta määrätietoisen lipomisen. Hieman jouduin ohjeistamaan oikeaa paikkaa, mistä tuntuisi parhaimmalle, mutta hän otti ohjeeni vastaan ja oli nopea oppimaan. Pidin häntä toisella kädellä niskahiuksista kiinni, toisella nojasin seinään ja lopulta minun oli pakko pyytää häntä lopettamaan, sillä pelkäsin, että jos laukean siinä, jalat pettävät altani. Laskin toisenkin jalkani alas, ja hän nappasi minua vielä pakaroista kiinni ja suuteli alavatsaani. Sekin tuntui oudolla tapaa kiihottavalle enkä muistanut edes hävetä raskausarpiani. 

Kysyin, haluaisiko hän kokeilla takaapäin ja hän innostui heti. Kävin sohvalle kontalleni, nojasin päätäni selkänojaan ja pyllistin hänelle. Hän tuli taakseni, hetken vaan siveli pakaroitani ja ihaili näkyä, kunnes työntyi hitaasti yhdellä pitkällä työnnöllä sisääni. Jostain syystä minua ei hävettänyt yhtään työntää kättäni klitorikselleni ja aloin hyväilemään itseäni samalla kun hän työnteli jättimäistä kaluaan takaapäin minuun. Tämä asento oli selvästi hänelle liikaa, sillä vain muutaman pitkän ja kiihkeän työnnön jälkeen hän huokasi tulevansa. Voihkin, että älä ihan vielä ja ihmeen pitkään hän pystyikin pitkittämään, sillä lopulta hän laukesi vasta kun minä aloin voihkia orgasmissani. Hän piti itsensä sisässäni vielä kauan sen jälkeen, liikutteli itseään lyhyin vedoin hitaasti ees taas ja ihaili kun meidän molempien eritteet valuivat pitkin reisiäni. Nappasin hänen paitansa sohvalta ja pyyhin itseni siihen ja vasta sen jälkeen tajusin, että se oli hänen paitansa. Aloin nauraa ja pahoittelin syvästi tätä mutta hän totesi vain ilkikurisesti virnistäen, että hän joutuu jäämään niin pitkäksi aikaa, että saan sen paidan pestyä ja se ehtii kuivua mutta eiköhän me jotain tekemistä keksitä siksi aikaa… Ja niin keksimme todellakin. Koko illan, yön ja vielä pitkän matkaa seuraavan aamuakin. Emme nähneet uudelleen, mutta olemme muutaman viestin vaihtaneet tämän jälkeen ja hän ei kuulemma ikinä voi unohtaa ekaa kertaansa. Enkä minä häntä. 

Susanna Seireeni