Seksinukkebordelli

Suomeen avataan ensimmäinen seksinukkebordelli

Iltalehdessä kerrottiin 9.11.2018, että Suomessa avataan ensimmäinen seksinukkebordelli Unique Dolls Helsingin Kannelmäkeen 15.11.2018. Paikan omistaja on venäläinen yrittäjä, joka ei halua esiintyä julkisuudessa. Paikan isäntänä sen sijaan esiintyy tosi-TV-tähtenä julkisuuteen noussut ja nykyisin mm. vaginahierojana tunnettu Antti Kurhinen, joka ehkä yllättäen puhuu myös sujuvaa venäjää. 

Seksinukkebordellissa asiakkaita ottaa vastaan seksinuket Jennifer, Candy, Crystal ja Nicky. Jokaisella nukella on oma huone, jossa on vuodesohva, matto, naulakko, lattiavalaisin, pöytä, musiikkisoitin ja suuri taulutelevisio, jossa vielä toistaiseksi näkyy yrityksen nettisivut. Pöydälle on laitettu liukuvoidetta, kondomeja ja puhdistuspyyhkeitä. Bordelli on suunnattu kaikille. 

  • Paikka on sinkkumiehille ja varatuille miehille, jotka eivät saa seksiä kotona. He voivat tulla tänne, eikä se ole pettämistä. Seksinuket voivat ehkäistä myös ihmiskauppaa ja prostituutiota, Kurhinen kertoo. 

Toistaiseksi kaikki Unique Dollsin nuket ovat naisia. Omistaja arvioi, että naisnukeille on enemmän kysyntää. Kurhinen kuitenkin lupaa, että jos miesnukeille alkaa olla kysyntää, niitäkin luvataan harkita hankittavaksi. Sekä omistaja että Kurhinen arvelevat kuitenkin, että samassa paikassa ei olisi hyvä pitää sekä mies- että naisnukkeja ja näin ollen vastaanottaa myös asiakkaina sekä miehiä että naisia. 

Kaikki käytössä olevat nuket ovat silikonisia. Kallein nukke on maksanut 4500 euroa. Nukeissa ei ole moottoreita eivätkä ne ns. osaa tehdä mitään. Jokaiselle nukelle on myös 15 eri asua ja työntekijät vaihtavat asun uuteen aina asiakkaan käynnin jälkeen. Asuissa on mm. sihteeriasua, hoitajan asua ja läpinäkyvää yömekkoa. 

Tunti nuken kanssa maksaa 100 euroa ja tarkoitus olisi olla avoinna ma-to 12-24 ja perjantaisin ja lauantaisin 02 saakka. Paikalla voi olla vain neljä asiakasta kerrallaan. Paikka on valittu erilleen kantakaupungista, jottei se herättäisi liikaa huomiota eikä olisi häiriöksi alueen asukkaille tai liikenteelle. 

Vaikka bordellin sääntöjen mukaan yhdynnässä nuken kanssa pitää käyttää talon tarjoamia kondomeja, jokaisen asiakkaan käynnin jälkeen nuket pestään ja koko huone siivotaan ja desinfioidaan. Myös nuket puhdistetaan huolellisesti seksinukkejen puhdistukseen tarkoitetulla aineella vuokrauksen jälkeen. Samalla nukkejen vaatteet ja peruukki vaihdetaan. Siivous kestää noin tunnin. 

Omistaja toki toivoo, että toiminta on myös kannattavaa, mutta toissijaista, sillä omistajalla on menestyvä bisnes eri alalla. 

  • Pointti ei ole tienata, vaan auttaa ihmisiä, joilla on seksuaalisia fantasioita, mutta jotka eivät pääse toteuttamaan niitä, Kurhinen tulkkaa. 
  • Tämä ei liity prostituutioon tai ihmiskauppaan. Maailma muuttuu ja robotisaatio etenee joka tapauksessa. 

Ulkomailla seksinukkebordelleja on jo ainakin Venäjällä, Kanadassa, Japanissa sekä muutamissa muissa Euroopan maissa. Nukkejen suosio näyttää olevan suurinta Japanissa. 

Pssss... Catty's Partyn verkkokaupasta saat ikiomaksi Fleshlightin ja liukkarin yhden tunnin hinnalla.