Tule tuote-esittelijäksi!

Mielenkiintoinen ja hauska työ seksuaaliterveyttä edistävien tuotteiden parissa! Edulliset hinnat asiakkaille, aina kiinteä provisio myyjälle tarjouksista riippumatta, nopea toimitus ja hyvin mietitty konsepti! Bonuksena tuote-esittelijä saa oman verkkokauppalinkin, jonka kautta voit hankkia lisätuloja. Ja tietysti omavalintainen, edullinen aloituspaketti vaikka osamaksulla. 

Catty's Party tarjoaa 25 vuoden alan kokemuksella kotimyyntikonseptin, jolla voit hankkia helposti lisätuloja kotimyynnin keinoin ja verkkokauppaa markkinoiden! Meillä tuote-esittelijä keskittyy myymiseen ja markkinointiin. Varastoinnin, pakkaamisen ja verkkokaupan ylläpidon hoitaa Catty's Party-logistiikkakeskus. Tule mukaan!

 

Voit hankkia lisätuloja seuraavilla tavoilla:

1. Party-illoista emäntien/isäntien luona. 

  • Sinulla on hyvin mietitty tuotevalikoima testikappaleita mukanasi tuote-esittelyssä asiakkaasi luona. 
  • Asiakkaasi maksavat tuotteet heti verkkokauppaan tai teet heidän tilauksensa mahdollisimman pian kutsujen jälkeen suoraan verkkokauppaan, jolloin sinun työsi on pitää mielenkiintoinen ja hyvä tuote-esittely, kaiken muu hoitaa Catty's Party-logistiikkakeskus. 
  • Tuotteet saapuvat varastolta suoraan asiakkaille 2-3 arkipäivässä tilauksesta niin halutessasi. (Voit toki myös tilata tuotteet tukkutunnuksillasi ja toimittaa itse asiakkaillesi.)
  • Voit keskittyä myyntiin ja markkinointiin, johon meillä on ohjeistus. 

2. Verkkokaupasta, kun asiakkaat tilaavat sinun verkkokauppalinkkisi kautta.

  • Saat jakaa omaa verkkokauppalinkkiäsi missä haluat! Somessa, blogissasi, sähköpostilla tai omalla verkkosivulla ja bongata samalla kätevästi tuote-esittelyiltojen emäntiä/isäntiä! 
  • Jokainen osto verkkokaupasta sinun verkkokauppalinkkisi kautta hyödyntää sinua! Mahtava tilaisuus hankkia lisätuloja!
  • Jos sinulla on oma yritys, voit markkinoida Catty´s Party-konseptia, omaa verkkokauppalinkkiäsi ja tuotteita myös siellä.

 

Saat oman myyntivoittosi kuukausittain kun asiakkaasi ovat maksaneet ostokset suoraan verkkokauppaan tai tilanneet verkkokauppalinkkisi kautta. Jos tilaat itse tuotteet asiakkaillesi tukkutunnuksilla verkkokaupasta, saat myyntiprovision suoraan asiakkailtasi. 

Aloituspaketin koon saat itse valita, minimipaketti maksaa sinulle vain 250 e, mutta voit ostaa aina 1000 euroon asti OVH:ltaan -50-55% alennuksella ensimmäisen erän tuotteita testeripakettiisi. Tämän tarjouksen voi hyödyntää vain kerran. Myöhemmin testeriksi tilattavat tuotteet saat tukkuhinnalla. 

Teemme jälleenmyyjien kanssa selkeät sopimukset, jossa edut ovat nähtävillä. 

Catty´s Party on turvallinen yritys, jossa homma toimii kokemuksella!

Kerro hieman itsestäsi ja taustastasi: asiakaspalvelu@cattysparty.fi 

Jos olet seksuaalineuvoja tai -terapeutti, tutustu www.cattys.fi. Saat kahden yrityksen edut yhdellä sopimuksella. 

Voit myös soittaa tai lähettää tekstiviestillä soittopyynnön P. 0405673848. Asiakaspalvelu vastaa ma-pe klo 15-18. 

Tule levittämään ihmisille tietoa seksuaaliterveystuotteista, pitämään hauskaa ja samalla tienaamaan mielenkiintoisella tavalla!

Tervetuloa mukaan!