Ystäväparin luona kylässä

Ystäväparini oli kutsunut minut ja miesystäväni viettämään heille iltaa. Iltaa oli suunniteltu ja odotettu jo monta viikkoa, sillä sitä se nykyään oli elämä, aikatauluttamista. Minulla oli yksi lapsi edellisestä suhteesta ja ystäväpariskunnallamme yksi rouvan edellisestä liitosta ja kaksi yhteistä nykyisen puolisonsa kanssa. Kyläilimme totta kai lastenkin kanssa puolin ja toisin, sillä varsinkin minun tyttäreni ja ystäväparin rouvan tyttö tulivat kivasti juttuun keskenään. Kukaan meistä aikuisista ei ollut kuukausiin käynyt missään ja meillä oli aina ollut yhdessä ihan älyttömän kivaa, ja jokainen tiesi, että nytkin niin tulisi olemaan. 

Vihdoin ja viimein odotettu ilta koitti ja tietenkin mieheni työkaveri oli paria päivää aiemmin loukannut jalkansa ja jäänyt pitkälle sairauslomalle ja mieheni liian kilttinä luonteena ja hieman rahan ahneena persoonana oli lupautunut tekemään tuplavuoroja siihen saakka, että löytyisi joku hyvä tuuraaja. Heiltä aiemmin eläkkeelle jäänyt Mauri olikin luvannut tulla, mutta oli onnettomuuden sattuessa ulkomailla tyttärensä perheen kanssa ja sen vuoksi ei päässyt aloittamaan kuin vasta seuraavalla viikolla, joten mieheni siis perui ystäväparin illanistujaiset ja meni mieluummin töihin. Tyttäreni oli kuitenkin isällään ja minä päätin lähteä yksin. Olin hieman pettynyt siihen, että mieheni valitsi minun ja ystäviemme sijaan työn, mutta olin päättänyt, etten antaisi asian sen suuremmin häiritä vaan pitäisin niin hauskaa kuin pystyisin. 

Ystäväparimme asuvat noin kymmenen kilometrin päässä taajamasta, joten olimme jo aiemmin sopineet, että menisimme omalla autolla ja jäisimme sinne yöksi lastenhuoneen lattialle tehtyyn patjapetiin, niin ei tarvitsisi kotiinlähdön kanssa stressata ja kalliilla taksilla ajella, vaan saisimme istua iltaa rauhassa ja lähteä kotiin sitten seuraavana päivänä, kun ajokunto palaa. Mieheni pääsi töihin liki naapurissamme asuvan työkaverinsa kyydillä, ja lupasi kävellä vajaan 5 kilometrin matkan kotiin, jos ei kyyti natsaisi takaisin päin. Hyvä järjestely, minä saisin auton käyttööni ja pääsisin sillä lähtemään. 

Tyttäreni lähti viiden maissa, kun isänsä tuli hakemaan hänet töistä päästyään ja minä lähdin saman tien matkaan. Mukaani pakkasin pari pulloa hieman parempaa kuohuviiniä, muutaman siideri ja tarvikkeet saunomiseen, yöpymiseen sekä maailman herkullisimpaan jälkiruokaan. Isäntäpari oli luvannut kokata pääruuan ja jälkiruoka jäisi meille. Tai siis tällä kertaa minulle. Olin lopulta lähtiessäni jo ihan hyvällä tuulella ja matkalla ajellessani säädin vielä auton radion täysille ja lauloin kovaan ääneen mukana sieltä tulevia kappaleita ja pian olinkin jo perillä tutun omakotitalon pihassa. 

Rouva, Kati, tuli minua ulos asti vastaan ja halasimme pitkään heti pihassa. Isäntä, Pasi, ja lapset kipittivät perässä ja myös lapset tulivat tervehtimään minua höpötellen kaikki päällekkäin omia kuulumisiaan tuttuun tapaan. Pian pihaan kaarsi myös Katin äidin auto ja hän nappasi saman tien lapset mukaansa ja he lähtivät ajelemaan mökille. Toivottelimme heille turvallista matkaa ja mukavaa viikonloppua ja huokaisimme kun yhteen äänen: Aikuisten ilta voi alkaa! 

Heti sisään päästyämme korkkasimme ensimmäisen kuohuviinin heidän jääkaapistaan ja minä laitoin omani sinne kylmenemään. Uunijuurekset ja lohkoperunat olivat jo uunissa, kastike oli hautumassa liedellä ja hellan viereen oli nostettu todella herkullisen näköiset pihvit ja pöytä oli jo katettu salaatteineen ja leipineen. Kippistelimme kuoharia, vaihdoimme kuulumisia ja ruuan valmistuttua siirryimme pöytään ja korkkasimme viinin. 

Ruoka oli aivan taivaallisen hyvää ja jatkoimme keskustelua. Oli mukavaa kuulla, mitä oli itse kullekin tapahtunut viime tapaamisen jälkeen. Jälkiruoka unohtui lopulta kokonaan, kun huomasimme istuneemme pöydässä jo kaksi tuntia ja olimme kolmeen pekkaan kumonneet jo melkein kaksi kokonaista viinipulloa. Pasi lähti lämmittämään saunaa ja me siirryimme Katin kanssa ihailemaan hänen uutta kasvihuonettaan. Pian sauna oli valmis ja päädyimme menemään sinne kaikki yhdessä. Olimme saunoneet lukemattomia kertoja nelistään ja totesimme että mitäs tässä nyt erilaista olisi, vaikka yksi joukosta puuttuisikin. 

Saunan jälkeen menimme vielä terassille nautiskelemaan saunajuomiamme ja aloimme kaikki olla jo pikku hiprakassa, kun Kati yhtäkkiä avasi keskustelun seksistä. Heillä oli kuulemma viime kuukausina ollut aika hiljaista sillä saralla ja molemmat alkoivat kaivata vaihtelua ja pian Pasi kertoi, että he olivat ajatelleet ehdottaa meille parinvaihtoa mutta suunnitelma meni nyt hieman pieleen, kun tulinkin yksin. Olin yhtä aikaa yllättynyt, jännittynyt, jopa hieman shokissa mutta huomasin kyllä myös olevani uteliaan kiinnostunut, todella imarreltu ja jopa hieman kiihottunut tästä äkillisestä ehdotuksesta. 

Kasailin hetken itseäni, mittailin ystäviäni katseellani ja lopulta totesin heille faktat. ”Niin no, mä olen kyllä bi, ja meillä on Timon kanssa sillei avoin suhde, että jos te haluatte, niin toki me voitais varmaan kolmestaankin jotain…” Molemmat vilkaisivat toisiaan ja selkeän innostuneena huudahtivat yhteen ääneen pitävänsä ajatuksestani. Joimme juomamme loppuun hieman kiusaantuneena ja siirryimme sitten sisään. Emme suotta menneet edes pukemaan vaan pyyhkeet ympärillämme istuimme sohvalle. Kati tuli viereeni ja Pasi lähti hakemaan lisää juotavaa. Kati päätti tehdä aloitteen kumartumalla puoleeni suutelemaan minua. Hänen suudelmansa oli hellä, jopa hieman ujo, tutkiskeleva ja huomasin ottavani pian ohjat. Upotin käteni hänen niskahiuksiinsa ja painoin kieleni hänen suuhunsa samalla kun toisella kädellä pidin häntä hellästi käsivarresta kiinni. 

Minulle naisten kanssa oleminen ei ollut uusi asia, mutta toki edellisestä kerrasta oli vuosia. Oli meillä kerran Timonkin kanssa ollut kolmas pyörä mukana, mutta kyseinen nuori neito oli jostain nettipalstalta löydetty tuttavuus ihan vain sitä tarkoitusta varten ja hän ilmeisesti meni ihastumaan Timoon jo yhden tapaamisen jälkeen, koska alkoi soitella perään vielä viikkoja sen jälkeen ja lopulta päätimme, että emme halua uutta samanlaista kokemusta ihan heti. Sen jälkeen asia oli vain jäänyt ja nyt emme olleet lähes vuoteen seikkailleet kumpikaan mitään. 

Kati oli minusta aina ollut varsin viehättävä ja olin joskus ajatellut häntä jopa itseäni hyväillessäni, mutta Pasista en jostain syystä syttynyt lainkaan sillä tavalla. Halusin kuitenkin kokea tämän heidän kanssaan. Pasi palasi olohuoneeseen kuohuviinipullon ja kolmen lasin kanssa ja kaatoi meille kaikille juotavaa. Lopetimme hetkeksi suutelemisen ja kippistimme juomaa. Pasi oli selvästi pitänyt näkemästään, sillä hän pudotti pyyhkeensä pois lanteiltaan ja hänen jalkovälissään kohosi suurin penis mitä olen ikinä livenä nähnyt. Miten lepotilassa niin vaatimattoman näköinen kalu voikin paisua juhlakunnossa tuollaisiin mittoihin! 

En ehtinyt uhrata asialle sen enempää ajatusta, sillä Kati laski huulensa kaulalleni ja siitä edelleen rinnoilleni imaisten juuri toisen nännini suuhunsa. Värähdin hieman ja Kati innostui reaktiostani. Pasi tuli viereeni ja kumartui nyt suutelemaan minua vaimonsa suudellessa hellästi nännejäni vuoron perään ja välillä yhtä aikaakin. Pasi tarttui käteeni ja ohjasi sen jalkoväliinsä ja niinpä aloin hellästi hyväillä hänen kiveksiään ja välilihaansa samalla kun hänen kielensä leikki kieleni kanssa ja hänen vaimonsa kieli teki hyvää rintavarustukselleni. Tunsin olevani jo aivan märkä ja yllättäen Pasikin vaikutti minusta upeimmalle miehelle maailmassa. 

Työnsin Katin selälleen sohvalle ja kävin itse sohvalle kontalleni siten, että painoin pääni hänen haaroihinsa ja pyllistin peppuni korkealle ilmaan aivan sohvan päätyyn. Pasi tajusi vihjeeni heti ja kumartui nuolemaan pilluani takaapäin samaan aikaan kun upotin kieleni Katin kosteaan pilluun ja aloitin kiusoittelevan nuolemisen. Olin aiemmin saanut kovasti kehuja taidoistani suuseksin suhteen, mutta ei Pasinkaan kyllä tarvinnut hävetä kielitaitojaan. Hän ujutti kielenkärkensä aina klitorikselleni saakka ja nuoli sen jälkeen minua pitkin, voimakkain ja määrätietoisin vedoin aina peppureijälleni saakka saaden minut välillä kirjaimellisesti haukkomaan henkeäni. 

Yritin parhaani mukaan tuottaa Katille nautintoa samalla, mutta keskittymiseni herpaantui, kun tunsin orgasmini lähestyvän. Pasi huomasi tämän ja siirtyi nopeasti taakseni, survoi valtavan peniksensä sisääni ja alkoi lykkiä minua kuin viimeistä päivää. Laukesimme molemmat muutaman työnnön jälkeen. Tämä siis oli hänen vikansa sängyssä, liian nopea laukeaminen, huomasin ajattelevani, mutta en ehtinyt edes ajatustani loppuun saada, kun Kati kiemurteli pois altani minun vielä haukkoessa henkeäni voimakkaan orgasmin jäljiltä. Pasi istahti sohvalle ja minä käännähdin sen verran, että näin, miten hänen valtava aisansa sojotti edelleen aivan kivikovana Katin hypätessä hänen syliinsä ja tottuneesti ohjatessaan sen valtavan elimen sisäänsä. Pasi tarttui vaimoaan kovakouraisesti perseestä Katin ratsastaessa hänen sylissään. 

Näky kiihotti minua suunnattomasti ja päätin tarjota auttavaa kieltäni heille. Pudottauduin lattialle ja konttasin Pasin jalkojen väliin. Hyväilin sormellani Katin välilihaa ja peppureikää samalla kun imaisin Pasin toisen kiveksen kokonaan suuhuni ja painoin toisen käteni hänen kassiensa alle painamaan myös hänen välilihaansa. En ehtinyt kuin aloittaa leikkini, kun molemmat alkoivat antaa merkkejä siitä, että huippu lähestyy uhkaavasti ja pian he laukesivatkin yhtä aikaa. Jatkoin kielityöskentelyäni Pasin kivesten kanssa, ja Katin noustessa pois nappasin Pasin munan suuhuni niin syvälle kuin mahdoin ja nuolin hänet puhtaaksi – osin siitä syystä, että se tuntui sillä hetkellä hyvin kiihottavalle ajatukselle ja osin siksi, että käden ulottuvilla ei ollut yhtään pyyhettä ja tiesin, kuinka jumalattoman kallis heidän uusi sohvansa oli ollut ja halusin varjella sitä pahemmilta sotkuilta jotta huominen päivä ei alkaisi sohvakriisillä mahdollisen morkkiksenkin lisäksi. 

Kati nojasi TV-tasoon huohottaen, minä nousin ylös, nappasin pyyhkeeni ja heitin sen sohvalle ja heittäydyin selälleni sen päälle lepuuttamaan polviani, jotka olivat ottaneet itseensä karhealla matolla konttaamisesta. Kati sanoi käyvänsä vessassa ja pikapesulla ja Pasi istui edelleen sohvalla huokaillen syvään ja katsellen minua uteliaana. Hänen aisansa ei ollut laskenut vieläkään ja pian hän kömpikin päälleni. Vitsailin jotain kuudesti laukeavasta ja Pasi naurahti kertoen, että se oli ollut hänen lempinimensä joskus nuorempana ennen vakiintumistaan. 

Nostin toisen jalkani sohvan selkänojan päälle hänen asetellessaan koko komeutensa sisääni ja pian hän olikin jo työn touhussa. Kati palasi olohuoneeseen jonkun omituisen näköisen lelun kanssa, käynnisti sen ja Pasin huomattua tämän hän nousi siten, että veti sääreni olkapäilleen ja Kati painoi lelun klitorikseni päälle. En ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa. Kati painautui suutelemaan minua suoraan huulille ja muutaman voimakkaan työnnön jälkeen Pasi laukesi jälleen. Olin itsekin aivan lähellä huippuani ja hänen munansa seisoi edelleen kovana sisälläni, nyt hän vain piti sitä paikallaan ja antoi klitoriksellani olevan lelun hoitaa minut loppuun hänen vaimonsa suudellessa minua intohimoisesti. 

En ollut ikinä saanut niin voimakasta ja pitkään kestävää orgasmia ja luulin jo jossain vaiheessa tajuntani menevän, kun se vaan jatkui ja jatkui, mutta selvisin ilmeisesti tajuissani loppuun saakka. Viimein Pasikin alkoi veltostua ja veti kalunsa ulos minusta. Jäin sohvalle makaamaan ja lopulta Kati auttoi minut ylös. Kävimme uudelleen saunan haaleissa jälkilämmöissä ja peseytymässä ja loppuilta menikin sitten korttipelien, hyvän viinin ja nauramisen parissa, kuten lukuisina iltoina tähänkin saakka. En koskaan kertonut kotona tästä seikkailustamme, mutta sen jälkeen minua ei enää harmittanut yhtään, jos Timo joutui jäämään töihin eikä päässyt mukaamme aikuisten iltaan. Oikeastaan vähän salaa toivoinkin sitä. *